Ο 19χρονος Θανάσης ο μουσικός καλλιτέχνης με καταγωγή από την Κάλυμνο

4133

Ο 19χρονος Lil Boy Ice (Θανάσης) είναι ένας 19 χρονος καλλιτέχνης της ραπ/rnb μουσικής με καταγωγή από την Κάλυμνο που ξεκίνησε το 2017 γράφοντας μουσικά κομμάτια στα αγγλικά. Ο Θανάσης με Αμερικανικά ακούσματα , έχει εμπνευστεί πολύ από Αμερικανούς ράπερς και το 2018 άρχισε να ηχογραφεί τα πρώτα του κομμάτια στο κινητό του δοκιμαστικά.


Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι που ήταν πρόχειρο – ηχογραφημένο από το κινητό. Αργότερα τέλη του 2019 είχε σκεφτεί να τα παρατήσει εφόσον δεν έβλεπε ανταπόκριση από τον κόσμο.


Δεν τα έβαλε κάτω όμως. Αφοσιώθηκε πάνω σε αυτό που αγαπάει για να καλυτερέψει και να εξελίξει το ταλέντο του και το 2021 τον Δεκέμβρη κυκλοφόρησε το ROCKSTAR σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 15,000 online μεταδώσεις στο spotify.

Το 2022 κυκλοφόρησε δύο τραγούδια ακόμα, το “world on my back” και το “heart in war” , ενώ έχει αρχίσει η μουσική του πορεία την άνοδο, με την αναγνωρισιμότητα του να μεγαλώνει σε διάφορες χώρες του κόσμου και κυρίως σε Αμερική και Ευρώπη συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές στο spotify σε κάθε κυκλοφορία του!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός