Τα ψέματα των «επαγγελματιών πολιτικών» και η απογοήτευση  του Γ.Σβουρένου  που  πριν 12 χρόνια σε ηλικία 22 ετών ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. (video)  

1058

Ο 34χρονος σήμερα Γιώργος Σβουρένος μας μιλά για την  άσχημη εμπειρία που έζησε και την απογοήτευση που αισθάνθηκε όταν πριν 12 χρόνια, στις δημοτικές εκλογές του 2010, σε ηλικία  μόλις 22 ετών, έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του Καλυμνιακού λαού, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη του Δ.Διακομιχάλη.

Ο Γιώργος είχε φιλοδοξίες και όνειρα για να  προσφέρει στο τόπο του συμμετέχοντας ενεργά  στα κοινά . Δυστυχώς όμως προσγειώθηκε ανώμαλα, αφού γρήγορα αντιλήφθηκε ότι έπεσε στην «παγίδα» των «επαγγελματιών πολιτικών» που το ψέμα αποτελεί για αυτούς, το βασικό μέσο “εξαπάτησης των ψηφοφόρων”.

Μιλώντας ο Γιώργος στο kalymnos-news.gr είπε: “Δεν θέλω να ασχοληθώ. Δεν είμαι για πολιτικά. Όταν κοιτώ τον άλλο θέλω να του πω αυτό που μπορώ να κάνω .Δεν μπορώ να  του λέω κάτι το οποίο είμαι σίγουρος  ότι δεν μπορώ να το κάνω…”

Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση του και με απλοϊκό λόγο ο Γιώργος Σβουρένος ανέδειξε τις μεθοδεύσεις και τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι “επαγγελματίες πολιτικοί”. Συνειδητά ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο του κόσμου, όταν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αυτά που υπόσχονται δεν μπορούν να το κάνουν

Αυτό που είπε τόσο απλά ο Γιώργος με την ειλικρίνεια και τη νεανική αθωότητα που το διακρίνει ,είναι η βασική αιτία που η πλειονότητα των νέων του νησιού αποστρέφονται την πολιτική. Δεν ανέχονται την υποκρισία και το ψέμα που το έχουν κάνει τρόπο ζωής και πολιτικής τους επιβίωσης συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Η απογοήτευση για τους πολιτικούς, νεαρού που στα 22 του χρόνια ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός