Το «τελευταίο αντίο» στον 88χρονο Σακελλλάρη Πατέλλη που αγνοείτο για 28 ημέρες και τελικά η σορός του βρέθηκε στο “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω. 

2188

Το «τελευταίο αντίο» στον 88χρονο Σακελλλάρη Πατέλλη που βρήκε τραγικό θάνατο και η σορός του εντοπίστηκε στο “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω  μετά από αναζήτηση 28 ημερών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα Παρασκευή μεσημέρι στον ΙΝ Αγίου Θεολόγου, στην ενορία όπου διέμενε . Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμαντος

Να θυμίσουμε ότι  ίχνη του άτυχου Σακελλάρη Πατέλλη είχαν χαθεί από το πρωί τις 10 Ιανουαρίου 2022,οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση του στο ΑΤ Καλυμνίων.

Παρά τις συνεχείς αναζητήσεις εντοπισμού του στην ευρύτερη περιοχή της Πόθιας, αυτές απέβησαν άκαρπες.

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2022 μεσημέρι εντοπίστηκε στο “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω σορός αγνώστου άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Η αναγνώριση λόγω προχωρημένης σήψης δεν ήταν δυνατή και από το ΑΤ Καλυμνίων στάλθηκε δείγμα βιολογικού υλικού του 88 χρονου αγνοούμενου Σακελλάρη Πατέλλη  στην Υποδιεύθυνση DNA για τυχόν ταυτοποίηση.

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022  ήλθαν  στο ΑΤ Καλυμνίων  από την  Υποδιεύθυνση DNA τα αποτελέσματα που δυστυχώς επιβεβαίωσαν  ότι η σορός ανήκει στον άτυχο 88χρονο Σακελλάρη Πατέλλης του Μιχαήλ και της Μαρίνας που εξαφανίστηκε από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου, από το πρωί στις 10 Ιανουαρίου 2022.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός