1η θέση και ατομικό ρεκόρ για τη Μαρία Μαγκούλια στη σφαιροβολία στην ημερίδα στο ΣΕΦ

406

Η Μαρία Μαγκούλια (Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000) κατάφερε να πετύχει σήμερα Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, την επίδοση που κυνηγούσε εδώ και καιρό και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερες παρουσίες στο εγγύς μέλλον.


Η αθλήτρια του Γιάννη Μπαρλή αναδείχθηκε νικήτρια στη σφαιροβολία στην ημερίδα του ΣΕΦ, με βολή στα 15,74 μ., επίδοση που αποτελεί απόλυτο ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 15,70 μ. από το καλοκαίρι και 15,02 μ. στον κλειστό από το 2018. Η Μαγκούλια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 14,11 μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 14,60 μ., 14,65 μ., 15,05 μ., 15,74 μ. και 14,92 μέτρα.


“Περίμενα μια καλή επίδοση και τελικά ήρθε ένα νέο ρεκόρ και είμαι χαρούμενη για αυτό. Ξέρω που βρίσκομαι και τι μπορώ να κυνηγήσω. Με τον προπονητή μου, Γιάννη Μπαρλή, διανύουμε τη δεύτερη χρονιά και πλέον έχουμε βρει τα πατήματα μας”, είπε η νεαρή αθλήτρια και συμπλήρωσε: “Οι αλλαγές που έχουμε κάνει αφορούν κυρίως στην τεχνική, στην οποία έχει πέσει μεγάλο βάρος. Ωστόσο μεγάλη είναι η αλλαγή και στο θέμα της ψυχολογίας. Πλέον μπαίνω σε έναν αγώνα και κυνηγάω και τις έξι βολές. Δεν επηρεάζομαι αν στη διάρκεια κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθώ να είμαι αποτελεσματική μέχρι το τέλος. Οι στόχοι μας είναι επικεντρωμένοι κυρίως στους αγώνες του ανοιχτού“.

Η Μαρία Μαγκούλια αναφέρθηκε και στο σύλλογο της που τη στηρίζει. “Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογό μου την Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000 και τον πρόεδρο Γιώργο Ρούσσο, που είναι δίπλα μου σε κάθε βήμα μου, αλλά και τον Δήμο Καλύμνου που σε τόσο δύσκολους καιρούς με στηρίζει οικονομικά”.

Η Μαγκούλια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός