Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής για την  πορεία των εργασιών αποκατάστασης της καθίζησης του δρόμου στο Γαϊδουρόραχο(video)  

360

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 μεσημέρι, συναντήσαμε τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή, στο έργο αποκατάστασης της καθίζησης που εκτελείται στον Επαρχιακό δρόμο στο ύψος του Γαϊδουρόραχου

Ο Έπαρχος μας ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών. Όπως μας είπε ολοκληρώνεται το πρώτο τμήμα που είναι και το μεγαλύτερο στην κάτω πλευρά του δρόμου. Ήδη έχει κατασκευαστεί το τοιχίο αντιστήριξης και εκτελείται το μπάζωμα. Άμεσα θα ξεκινήσει η εκσκαφή στο δεύτερο τμήμα, στην πάνω πλευρά, που είναι και το μικρότερο και θα ακολουθήσει η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και μπάζωμα. Όπως συμπλήρωσε με την ολοκλήρωση προβλέπεται ασφαλτόστρωση όλου του δρόμου, από το ύψος του πύργου Κυπραίου μέχρι την παιδική χαρά στις Μυρτιές.

Ο Έπαρχος δεν θέλησε να δεσμευτεί για τον ακριβή χρόνο που θα είναι έτοιμο το έργο και θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος, αλλά εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τους πολύ καλούς ρυθμούς που προχωρούν οι εργασίες, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς. Επισήμανε ότι εκ μέρους του Επαρχείου παρακολουθείται επί καθημερινής βάσεως η πορεία του έργου ώστε το συντομότερο να ολοκληρωθεί και να δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος.

Φορέας του έργου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και επιβλέπων Μηχανικός ο Σπύρος Κουλλιάς του Επαρχείου Καλύμνου

Δείτε το video που ετοίμασε η Μπέττυ Μαϊλλλη

15-4-2022 Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής για την πορεία του έργου στο Γαϊδουρόραχο