Η ανακοίνωση της Παράταξης του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη για την απώλεια της Καλλιόπης Γαλουζή, μητέρας του τ.δημάρχου Ι.Γαλουζή  

479

Χθες Κυριακή 1 Μαΐου 2022, αργά το βράδυ, στην σελίδα του fb της Παράταξης «Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής» του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη αναρτήθηκε ανακοίνωση για την απώλεια της μητέρας του τ.δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή, της Καλλιόπης Καρπαθάκη Γαλουζή στην οποία αναφέρει:

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στον κύριο Γιάννη Γαλουζή για την απώλεια της μητέρας του.Με μεγάλη μας λύπη απουσιάσαμε από την Εξόδιο Ακολουθία, καθώς δυστυχώς δεν το είχαμε πληροφορηθεί. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο τόσο στον σύζυγό της,όσο και στον συνάδελφο Γιάννη Γαλουζή και τα μέλη της οικογένειάς του.

Παραθέτουμε αυτούσια τη σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι η Καλλιόπη Γαλουζή άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί, του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022, σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν. Η σορός της μεταφέρθηκε από Πειραιά με το πλοίο της γραμμής τα ξημερώματα της Κυριακής.Χθες Κυριακή,1 Μαΐου 2022,στις 1.00 το μεσημέρι, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιερα Μονή της  Αναλήψεως (απέναντι από το γήπεδο) . Στις 4.30 το απόγευμα τελέστηκε  η εξόδιος Ακολουθία και η ταφή της έγινε  στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη στη Χώρα Καλύμνου. Πολύς ο κόσμος που προσήλθε να ασπασθεί και παρέστη στην εξόδιο Ακολουθία.

Η απώλεια της Καλλιόπης Γαλουζή έλαβε ευρείας δημοσιότητας από τον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο της Καλύμνου και των γύρω νησιών, καθώς και από το διαδίκτυο.