Μικές Ρήγας για Δημοτική Αρχή :To απόλυτο μηδέν.Το μόνο που κάνει είναι να επαίρεται διαδικτυακά ότι κάνει τεράστιο έργο (video)  

920

Πριν 10 ημέρες είχαμε παρουσιάσει ρεπορτάζ στο kalymnos-news.gr από το Βαθύ Καλύμνου με δηλώσεις του Δημοτικού συμβούλου και πρώην Αντιδήμαρχου Μικέ Ρήγα και παρουσίαση εικόνων εγκατάλειψης, με τα ξεχασμένα πλέον των 2 μηνών κατεστραμμένα στέγαστρα στο γήπεδο, για την ελλειπή καθαριότητα και ότι καμία πρόνοια δεν υπήρξε για τον καθαρισμό των κεντρικών δρόμων από τα χόρτα.

Χθες Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, συναντήσαμε το Μικέ Ρήγα και ο ερώτημα που του θέσαμε ήταν, αν υπήρξε κάποια αντίδραση και παρέμβαση από τη Δημοτική Αρχή.

Ο Μικές Ρήγας ξεκίνησε λέγοντας , έχει γίνει το απόλυτο μηδέν. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι μεγαλώνουν τα χόρτα, μεγαλώνουν οι θάμνοι στου δρόμους. Η κατάσταση αυτή δεν είναι μόνο στο Βαθύ ,είναι στην Παλιόνησο και στην Τέλενδο . Είναι μία δημοτική Αρχή που δεν κάνει τίποτα, που βγαίνει μόνο διαδικτυακά και επαίρονται ότι κάνουν τεράστιο έργο και στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο.

Για την απομάκρυνση των ξεχασμένων λαμαρινών στο γήπεδο, είπε ότι παρενέβησαν μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Βαθύ, ιδιώτης με γερανό και άλλοι ιδιώτες προκειμένου να τα απομακρύνουν. Η Δημοτική Αρχή έκανε το απόλυτο μηδέν

Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες στο Βουτσάνι και στο Βαθύ με του καπνούς από την καύση των σκουπιδιών στη Χωματερή στα Γιανοχώραφα.

Ο Μικές Ρήγας τέλος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, αναφέρθηκε στη δημοτικό φωτισμό στο Βουτσάνι που ακόμη δεν έχει ανάψει,λόγω αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής, αν και έχουν περάσει τρία χρόνια, στην καύση των σκουπιδιών στη Χωματερή, αλλά και στο θέμα της ανακύκλωσης,που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

11-5-2022 O Μικές Ρήγας για την κατάσταση στο Βαθύ