Παρά τις υποσχέσεις πριν ένα χρόνο παραμένει  η επικίνδυνη καθίζηση οδοστρώματος πλησίον του δρόμου που κατεβαίνει από το Άργος Καλύμνου (video)  

519

 Το πρόβλημα της καθίζησης και της υποσκαφής που έχει δημιουργηθεί στο οδόστρωμα πλησίον του κεντρικού δρόμου που κατεβαίνει από το Άργος Καλύμνου, υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια.

Η επικίνδυνη υποσκαφή που έχει δημιουργηθεί  βρίσκεται πάνω στη στροφή ,είναι περιορισμένης ορατότητας, εγκυμονώντας κινδύνους σε διερχόμενα τροχοφόρα αλλά και πεζούς. Επίσης υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης οικίας που βρίσκεται πλησίον της καθίζησης.

Το σημείο αυτό επισκέφτηκαν πριν ένα χρόνο περίπου επιτόπου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης και ο  Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης,είδαν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και υποσχέθηκαν ότι σε 2 μήνες θα ξεκινούσαν εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς.

Μάλιστα τοποθετήθηκε μια πρόχειρη σήμανση χωρίς όμως αυτό να διασφαλίζει την αποφυγή ατυχημάτων.

Πέρασε ένας χρόνος και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει κάποια εργασία αποκατάστασης της επικίνδυνης υποσκαφής.

 Χθες Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 συναντήσαμε την κυρία Αναστασία Κορφιά ,ιδιοκτήτρια οικίας στην οποία διαμένει με την οικογένεια της και που γειτνιάζει με την επικίνδυνη υποσκαφή. Η Αναστασία Κορφιά εξέφρασε τα παράπονα της και την αγανάκτηση της για την αθέτηση των υποσχέσεων που δόθηκαν από τη Δημοτική Αρχή και την αδιαφορία να προβεί στην αποκατάσταση της ζημιάς και να επιλύσει το πρόβλημα.

Μετά τη συνάντηση αυτή, επισκεφτήκαμε τον χώρο και καταγράψαμε εικόνες που καταδεικνύουν την επικινδυνότητα της υποσκαφής που έχει δημιουργηθεί.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς 

18-5-2022 Οι «ψεύτικες» υποσχέσεις από την Δημοτική αρχή για τον επικίνδυνο δρόμο προς το Άργος