Πρόγραμμα επιβράβευσης ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ από τα Πρατήρια της ΑΡΓΩ ΑΕ.

665

Πρόγραμμα επιβράβευσης ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ. Τώρα μπορείς να κερδίζεις εύκολα και γρήγορα από τις καθημερινές σου συναλλαγές στην Argo Oil.

Γίνε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, κέρδισε πόντους και εξαργύρωσέ τους όπως επιθυμείς ανάμεσα σε μοναδικές επιλογές. Αρκεί να εγγραφείς στο πρόγραμμα ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ και συλλέγεις πόντους από κάθε ευρώ που ξοδεύεις σε καύσιμα, λιπαντικά και στο πλυντήριο οχημάτων. Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι τρόποι να ανταμείβεσαι με επιπλέον πόντους, όπως από την εγγραφή σου στο σχήμα και στα γενέθλιά σου.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Από την πρώτη κιόλας συναλλαγή, έχεις τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις πόντους σε δωροεπιταγές εντός του πρατηρίου ή από την online λίστα δώρων.

Για κάθε 600 πόντους διαθέσιμους προς εξαργύρωση, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές δωροεπιταγές.

Συνέχισε να κερδίζεις πόντους από 2.000 και άνω και γίνεσαι αυτόματα μέλος στο προνομιακό club Professional, αποκτώντας πρόσβαση σε μια online λίστα με μοναδικά δώρα.

Παράλληλα, συμμετέχεις κάθε χρόνο σε μια μεγάλη κλήρωση για τα μέλη του ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ με τρεις τυχερούς νικητές.

Κατεβάστε την εφαρμογή μας!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ  είναι τώρα και στο κινητό σου. Κατέβασε το ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ App, συνέδεσε την κάρτα σου ή κάνε την εγγραφή σου και μπες σε ένα κόσμο προνομίων που ανταμείβεσαι για τις καθημερινές σου αγορές. Τώρα έχεις τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να:

  •  Ανακαλύπτεις τα πρατήρια της Argo Oil που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης
  •  Σκανάρεις τις αποδείξεις των πρατηρίων και να λαμβάνεις πόντους από κάθε ευρώ που ξοδεύεις σε καύσιμα, λιπαντικά και στο πλυντήριο οχημάτων
  •  Ενημερώνεσαι για τους πόντους και τα διαθέσιμα κουπόνια σου
  •  Μαθαίνεις πρώτος εξατομικευμένες προσφορές

Κατέβασε τώρα και εσύ το ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ app για να έχεις όλα τα προνόμια και τις προσφορές στο χέρι σου!   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.argooil.mobileapp

Το ARGO ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ είναι εδώ για να επιβραβεύσει τους πιστούς καταναλωτές της Argo και να προσφέρει εξατομικευμένες προσφορές στα μέλη, επιβραβεύοντας τα για την αφοσίωση τους.

Αναλυτικά η συλλογή πόντων στο φυλλάδιο.

Εξαργυρώνεις με βάση τους πόντους που έχεις συλλέξει σε Αργώ  προϊόντα και υπηρεσίες πρατηρίου(καύσιμα-λιπαντικά- πλυντήριο) και μία λίστα δώρων που θα βρεις στη σελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:  https://www.antamivi.gr/