Με απειλές και “άναρθρες κραυγές” ο δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Γιαννικουρής επιτέθηκε στο Μάμα Χαραμαντά για ρεπορτάζ που έκανε στην παραλία Κασόνια.

1784

Κυριακή πρωί, 12 Ιουνίου 2022 και η Μπέττυ Μαϊλλη με τον Μάμα Χαραμαντά βρέθηκσν την παραλία Κασόνια μετά από κάλεσμα συμπολίτη μας, ατόμου με Ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα .

Ο συμπολίτης μας, με πολύ ευγενικό τρόπο, δημοσιοποίησε τα προβλήματα που υπάρχουν,στα αμαξίδια και στον ειδικό διάδρομο που έχει τοποθετηθεί στην παραλία για ΑμΕΑ.

Μετά την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ και κατά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαϊλλη και του Μάμα Χαραμαντά, εμφανίστηκε στην παραλία ο δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Γιαννικουρής. Χωρίς να έχει γνώση για τα όσα ειπώθηκαν από το συμπολίτη μας κατά τη διάρκεια τα ρεπορτάζ, εντελώς αναίτια και ευρισκόμενος  «εκτός εαυτού» με “άναρθρες κραυγές” επιτέθηκε φραστικά στο Μάμα Χαραμαντά, εκτοξεύοντας απειλές του τύπου «με εσένα θα τα πούμε..» , «θα βγάλουμε στη φορά και τα δικά σου..», «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και διάφορα παρόμοια.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που εκτοξεύει παρόμοιες απειλητικές εκφράσεις  

Προφανώς τις γνωστές «χουλιγκανικές τους συμπεριφορές» που στο παρελθόν χρησιμοποίησε σε αγωνιστικούς χώρους, θέλει τώρα να  μεταφέρει και στην πολιτική ζωή του τόπου

Λυπούμαστε για το κατάντημα του. Να το “χαίρονται” στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΒΣ Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ, της οποίας τυγχάνει μέλος και στη Δημοτική αρχή, που αποτελεί πρωτοκλασάτο στέλεχος.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός