Ηλίας Καματερός από Κάλυμνο: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε σε νέα εποχή,ο ίδιος θα είναι υποψήφιος.(video)

324

Στην Κάλυμνο βρέθηκε χθες Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου  του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός και συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την ΟΜ Καλύμνου, στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας .

Τον Ηλία Καματερό συναντήσαμε στην κεντρική πλατεία και είχαμε μία σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Όπως είπε, πρόθεση του είναι και υπάρχει και πρόταση της Νομαρχιακής να είναι ξανά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα.

 Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ανέφερε ότι, προσωπική του άποψη είναι ότι το θέμα των εκλογών είναι πάντα ανοιχτό και ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ψάχνει την κατάλληλη στιγμή και τίποτα δεν αποκλείεται.

Απαντώντας  ο Ηλίας Καματερός  στην ερώτηση πως βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, είπε ότι το κόμμα μπήκε σε νέα εποχή και 100.000 και περισσότερα νέα μέλη έχουν έλθει κάτι που δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο και ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ,βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ ως το κόμμα που θα πρωτοστατήσει μαζί με άλλα κόμματα για την προοδευτική διακυβέρνηση ,ώστε να αλλάξει τα πράγματα και να δώσει ελπίδα στον κόσμο και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.

Τέλος αναφέρθηκε στο εκλογικό σύστημα για τις επόμενες εκλογές, στις συνεργασίες αλλά και στις δημοσκοπήσεις.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Καματερός στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Ηλίας Καματερός από Κάλυμνο: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε σε νέα εποχή,ο ίδιος θα είναι υποψήφιος.