Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής

223

Με τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη 19 Ιουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την περίοδο, στα Δωδεκάνησα.

Στην ίδια συνάντηση, συζητήθηκε επίσης η πρόοδος του τουρισμού στα νησιά καθώς και το συγκοινωνιακό ζήτημα, με ιδιαίτερη αναφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάρπαθου και Κάσου, αλλά και την οικονομική στήριξη των νησιών αυτών λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε η τοπική τους οικονομία την τελευταία εβδομάδα.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Γιαννικουρής, υπογράμμισε ότι:..«η συνάντηση αυτή με τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελεί σε κάθε περίπτωση εξαιρετική τιμή για εμένα αλλά και την περιοχή μας, αφού επιβεβαιώνει το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον του ιδίου και της κυβέρνησης  για τα νησιά μας.»

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Γιαννικουρής αφού ευχαρίστησε τον κ. Πρωθυπουργό για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση, παρέδωσε στον κ. Μητσοτάκη εκ μέρους του συλλόγου Μικρασιατών Κω και με αφορμή τα 100 χρόνια (1922-2022), το βιβλίο του κ. Αλέκου Μαρκόγλου «Πατρίδες Μικράς Ασίας».