Ο Δημήτρης Βολονάκης τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Καλυμνιακού. (video)  

946

Ο Δημήτρης Βολονάκης, καθηγητής Φυσικής αγωγής, με μία ξεχωριστή και πετυχημένη πορεία στο ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής ,όσο και στον προπονητικό τομέα αναλαμβάνει την Τεχνική Διεύθυνση της ομάδας του ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ.

Μία μορφή του ποδοσφαίρου για την Κάλυμνο ο Δημήτρης Βολονάκης, ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής την ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ και συνέχισε σε μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην ΑΕΚ,στο Διαγόρα,στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Ατρόμητο Περιστερίου στο Αιγάλεω ,αλλά και σε άλλες ομάδες.

Διεθνής με την εθνική ομάδα των Νέων, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές και ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων (12 συμμετοχές) που κατέκτησε τη 2η θέση στην Ευρώπη.

 Ο Δημήτρης Βολονάκης συνέχισε ως προπονητής για μία 20ετία σε ομάδες της Κρήτης όπου και υπηρετούσε ως καθηγητής και διαθέτει μία πλούσια εμπειρία και πολλές γνώσεις στον προπονητικό τομέα από τις συνεργασίες του με μεγάλους προπονητές.

Ο Δημήτρης Βολονάκης δεν ξέχασε την ιδιαιτέρα του πατρίδα αλλά και την ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ απ’όπου ξεκίνησε και τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία και μετατέθηκε στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στο νησί της Λέρου, βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις τους, στους νέους της Καλύμνου, αναλαμβάνοντας ως Τεχνικός διευθυντής της ιστορικής ομάδας του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ

Το Δημήτρη Βολονάκη είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, με αφορμή την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης της ομάδας του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ.

Όπως μας είπε αναλαμβάνει την Τεχνική Διεύθυνση όλης της ομάδας, από τις Ακαδημίες  μέχρι και την α΄ομάδα και όλα τα Τμήματα, στο αγωνιστικό κομμάτι εντός και εκτός γηπέδου ώστε να δημιουργηθεί ένα οικοδόμημα, μία ομάδα που θα βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς, είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Επίσης αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί .

Κλείνοντας ο Δημήτρης Βολονάκης έστειλε το δικό του αθλητικό και κοινωνικό μήνυμα λέγοντας:

Επιτυχία για μας δεν είναι μόνο η αγωνιστική, όχι ότι δεν δίνουμε βάση στη νίκη , πρωτεύων στόχος είναι να καλλιεργήσουμε ανθρώπους σωστούς,οι οποίοι στη συνέχεια αν δεν παίξουν ποδόσφαιρο κάποια παιδιά, τουλάχιστον να είναι χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και με αρχές.Αυτό είναι επιτυχία για μας. Το να κερδίσεις ένα παιχνίδι λέει κάτι ,αλλά δεν λέει και τίποτα. Φυσικά θα κυνηγήσουμε τη νίκη, φυσικά θα μας αρέσει να κερδίζουμε ,μέσα υπάρχει και η ήττα και μέσα από τις ήττες θα πρέπει να διδασκόμαστε καλύτερα. Αλλά πριν, να φτιάξουμε ανθρώπους σωστούς. Πρωτεύον για μας είναι να φτιάξουμε ανθρώπους σωστούς και σωστούς αθλητές

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Βολονάκης στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

Ο Δημήτρης Βολονάκης τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Καλυμνιακού.