Στα Δωδεκάνησα επεκτείνει το δίκτυο της η Exp Realty, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία real estate

689

Η eXpRealty®, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αμερικανική εταιρεία real estate, που ειδικεύεται στην μεσιτεία κατοικιών και η βασική θυγατρική της eXp World Holdings, (Nasdaq: EXPI), συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου στην ελληνική αγορά στα Δωδεκάνησα.

Ο Νίκος Μανομενίδης, διευθυντής της eXp Ελλάδος σε δηλώσεις του τόνισε πως «η αγορά των Δωδεκανήσων αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και η δυναμική της αυξάνεται. Εξάλλου η απόκτηση μιας κατοικίας στα ελληνικά νησιά αποτελεί μία επενδυτική ευκαιρία για αγοραστές που επιθυμούν να συνδυάσουν, τις διακοπές τους στην τοποθεσία που έχουν επιλέξει αλλά και παράλληλα στην μίσθωση του ακινήτου με ικανοποιητικές αποδόσεις, όταν αυτό δε χρησιμοποιείται για ιδία χρήση».

Σύμφωνα με τον κ. Μανομενίδη η «ναυαρχίδα» των Δωδεκανήσων η Ρόδος αποτελεί πόλο έλξης, καθώς συνδιάζει πολυάριθμες παραλίες, μνημεία παγκόσμιου πολιτισμικού ενδιαφέροντος, πολυτελείς ξενοδοχειακές υποδομές, ιδιωτική κλινική, ιδιωτικά σχολεία και αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμα για μόνιμη κατοικία, ιδίως για τους ψηφιακούς νομάδες. Παράλληλα ο εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου της Κω που εξυπηρετεί γειτονικά νησιά Κάλυμνος και Νίσυρος, έχει αλλάξει τα δεδομένα για το σύνολο των Δωδεκανήσων. Στο ραντάρ των αγοραστών – επενδυτών μπαίνουν η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Σύμη.  

Ο Νίκος Μανομενίδης, διευθυντής της eXp Ελλάδος, θα βρεθεί στη Ρόδο από 26 έως και 28 Ιουλίου όπου και θα έχει συναντήσεις με μεσίτες των Δωδεκανήσων, για να τους αναλύσει και παρουσιάσει το καινοτόμο διαδικτυακό επιχειρηματικό λειτουργίας της eXp, το οποίο παρέχει σε κάθε συνεργάτη μεσίτη, παντού στον κόσμο, ασυναγώνιστη πρόσβαση στην κορυφαία για την αγορά τεχνολογία, στα εργαλεία, στην εκπαίδευση και στην καθοδήγηση που χρειάζεται για να προσφέρει στους πελάτες του άμεσα και συνεχώς. ***
 Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Νίκο Κονδυλόπουλο, τηλ. 210 728 9000 

Ποια είναι η eXpRealty

Η eXp Realty βασική θυγατρική της eXp World Holdings εισηγμένη στον Nasdaq, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο με περισσότερους από 83.000 μεσίτες σε 23 χώρες, ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ινδία, Μεξικό, Πορτογαλία, Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Βραζιλία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, Κολομβία, Ισπανία, Ισραήλ, Παναμάς, Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία, Χιλή και Ντουμπάι. Δημιουργός του ομίλου eXp World Holdings είναι ο Glenn Sanford.