Η νέα έκδοση του μεγάλου τουριστικού χάρτη της Καλύμνου στα “σκαριά” για ακόμη μία χρονιά από το «ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Δ.ΔΡΟΣΟΣ» με δωρεάν διανομή.

541

Στα “σκαριά” η νέα έκδοση του μεγάλου τουριστικού χάρτη της Καλύμνου για ακόμη μία χρονιά από το «ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Δ.ΔΡΟΣΟΣ» με δωρεάν διανομή από τον Οκτώβριο του 2022 έως Σεπτέμβριο του 2023 σε 40.000 αντίτυπα.

Όσες επιχειρήσεις του νησιού επιθυμούν να συμπεριληφθούν ως χορηγοί στη νέα έκδοση του μεγάλου τουριστικού χάρτη Καλύμνου μπορούν να επικοινωνήσουν με το «ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Δ.ΔΡΟΣΟΣ».

Η έκδοση 2022-2023  του  μεγάλου χάρτη της Καλύμνου με δωρεάν διανομή είναι ήδη στα “σκαριά”.

Πρόκειται για βελτιωμένη και με νέα στοιχεία, επανέκδοση του χάρτη της Καλύμνου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2017 και έκτοτε επανεκδόθηκε τέσσερις φορές   και έχει διανεμηθεί δωρεάν σε χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

Ένας πληρέστατος και εξυπηρετικός Χάρτης της Καλύμνου που απευθύνεται στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας και όχι μόνο.

Η νέα έκδοση 2022-2023 θα εκτυπωθεί σε 40.000 αντίτυπα,  είναι μεγέθους 61Χ86, διπλωμένος, σε illustrasion χαρτί, και  θα μοιράζεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο μέχρι και το Σεπτέμβριο 2023 στο λιμάνι της Καλύμνου στο περίπτερο των πληροφοριών, από τα καραβάκια που πηγαινοέρχονται από Κω, από το περίπτερο της ΑΝΕΜ στο Μαστιχάρι,σε διάφορα πολυσύχναστα σημεία και απ’ όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο χάρτη ως χορηγοί.

Ένας χάρτης καλαίσθητος, εύχρηστος, ενημερωτικός, με εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από drone. Περιλαμβάνει ξεχωριστές αναφορές και πληροφορίες για περιοχές της Καλύμνου.

Ένας χάρτης που ενσωματώνει τεχνολογία barcode, ούτως ώστε ο επισκέπτης του νησιού μας, αν το θελήσει να βρίσκει μέσω του χάρτη, άμεσα και με ακρίβεια ακόμα και με φωνητικές οδηγίες μέσω google maps αυτό που ψάχνει, με ένα απλό σκανάρισμα του barcode της επιχείρησης που τον ενδιαφέρει με το smarthphone του!!!

Λόγω της  μέχρι τώρα πετυχημένης έκδοσης των προηγούμενων χρόνων και της αυξημένης ζήτησης από επιχειρήσεις του νησιού που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στη νέα έκδοση, όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Τυπογραφείου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» το συντομότερο στο τηλέφωνο 6955012300