Η τελευταία εφημερία στο Νοσοκομείο Καλύμνου του ιατρού Καρδιολόγου Μανώλη Τσικούρη πριν την μετάθεση του στο Ιπποκράτειο Αθηνών.

1682

Σήμερα ,15 Αυγούστου 2022, ανήμερα της Παναγίας και είναι η τελευταία εφημερία για τον ιατρό καρδιολόγο Μανώλη Τσικούρη ,που Μετά από 28 χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς στο Νοσοκομείο Καλύμνου, μετατίθεται στο Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», στην Αθήνα.

Παραθέτουμε την ανάρτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικολάου Φανιού, με ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μανώλη Τσικούρη για την μεγάλη του προσφορά:

15 Αυγούστου 2022, στο Νοσοκομείο Καλύμνου στο οποίο εκτελεί την τελευταία εφημερία, πριν τη μετάθεσή του στο Ιπποκράτειο Αθηνών, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής κύριος Μανώλης Τσικούρης.
Ο κύριος Τσικούρης είναι ένας εμβληματικός γιατρός για την Κάλυμνο, ο οποίος υπηρέτησε στο νησί από το 1994 για 28 συναπτά έτη.
´Εχει σώσει κυριολεκτικά εκατοντάδες συμπολίτες μας από βέβαιο θάνατο, ενώ είναι χιλιάδες οι ασθενείς που τους αντιμετώπισε με επιτυχία.
Εργάσθηκε άοκνα, με πάθος, με ευαισθησία, αφοσιωμένος στην επιστήμη του, αγαπώντας το συνάνθρωπο, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη.
Το Νοσοκομείο Καλύμνου τον ευχαριστεί για την προσφορά του, εύχεται σε αυτόν και την οικογένεια του υγεία και νέες επιτυχίες στα καθήκοντα που αναλαμβάνει .