Μία όμορφη μουσική παράσταση με νοσταλγικές μελωδίες από τους Γ. Ανδρεάτο-Μ.Ψαραδέλλη- Ελ.Καρακάση στην Κάλυμνο (video) 

890

Μία όμορφη μουσική παράσταση με τους Γ. Ανδρεάτο-Μ.Ψαραδέλλη- Ελ.Καρακάση και τους συνεργάτες τους, χθες Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία του Χριστού,πίσω απότο επαρχείο  Κάλυμνο

Mία μουσική παράσταση  με τίτλο «Εκεί που η πέτρα μαύρισε, ανθίσαν μενεξέδες» για τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή με νοσταλγικές μελωδίες με το  Γεράσιμο Ανδρεάτο μπουζούκι και τραγούδι,το Μάκη Ψαραδέλλη (έγραψε τα κείμενα βασισμένα σε αυθεντικές μαρτυρίες προσφύγων από την Σμύρνη) τραγούδι,την Ελένη Καρακάση τραγούδι και απαγγελία, τον μάεστρο Χρήστο Κουμούση ,αρμόνιο.

Δείτε ένα μικρό video. Σε επόμενη ανάρτηση μας video με περισσότερα ταργούδια

Μουσική παράσταση με νοσταλγικές μελωδίες από τους Γ. Ανδρεάτο-Μ.Ψαραδέλλη- Ελ.Καρακάση στην Κάλυμνο

Στο ρόλο της Μνήμης, η ηθοποιός  Ελένη Καρακάση ( η Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες). η οποία έχει επιμεληθεί και την σκηνοθεσία της παράστασης.

Μία εκδήλωση με χορηγό τη Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ και του ΓΓ Μανώλη Κουτουλάκη, που διοργάνωσε το Επαρχείο Καλύμνου. Χορηγός επίσης το Ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ» του Κώστα και Νικόλα Τσαγκάρη στο Μασούρι.

Αρκετός ο κόσμος που γέμισε την πλατεία του Χριστού και παρακολούθησε μία ποιοτική μουσική παράσταση με νοσταλγικές μελωδίες, διανθισμένη με αρκετά ιστορικά στοιχεία,που παρουσίασαν εξαιρετικοί καλλιτέχνες.

Στοιχεία για την εκδήλωση παρουσίασε η εκπαιδευτικός Βασιλική Βενετούλη

Ακολούθως την εκδήλωση προλόγισε ο έπαρχος Μανώλης Μουσελλής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ο έπαρχος Μ.Μουσελλής προλογίζει την μουσική παράσταση με τους Γ. Ανδρεάτο-Μ.Ψαραδέλλη- Ελ.Καρακάση