Μετακινείται ο 2ος Ιατρός Ορθοπεδικός από το ΓΝ-ΚΥ Καλύμνου στη Λήμνο, σε μία περίοδο με αυξημένες ανάγκες για την Κάλυμνο, λόγω της έναρξης της αναρριχητικής περιόδου.  

1153

Με απόφαση του Διοικητού της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού, μετακινείται ο Ιατρός Ευάγγελος  Μαργαρίτης, Επιμελητής Α΄ Ειδικότητας Ορθοπεδικής του ΓΝ-ΚΥ Καλύμνου «Το Βουβάλειο», στο Γ.Ν.- ΚΥ Λήμνου, για το χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.Η μετακίνηση ισχύει από την 01/09/2022.

Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω Ιατρός τοποθετήθηκε στο ΓΝ-ΚΥ Νοσοκομείο Καλύμνου τον  περασμένο Απρίλιο,καταλαμβάνοντας την κενή θέση που υπήρχε στην Ορθοπεδική Κλινική.

Η παραπάνω μετακίνηση σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Καλύμνου , αφού θα μείνει μόνο με το Διευθυντή Ιωάννη Γαλουζή, μάλιστα το τρίμηνο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου,  που είναι η αναρριχητική περίοδος και οι ανάγκες είναι αυξημένες. Να σημειώσουμε ότι τέλος Σεπτεμβρίου λήγει και η απόσπαση στο Νοσοκομείο Καλύμνου, του Ιατρού Ορθοπεδικού Ιωάννη Πατέλλη, που θα επιστρέψει στην οργανική του θέση στην Αθήνα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι οργανικές θέσεις Ιατρών Ορθοπεδικών στο ΓΝ-ΚΥ Λήμνου είναι ήδη καλυμμένες και δεν υπάρχουν κάποιες υπηρεσιακές ανάγκες που να δικαιολογούν την μετακίνηση του ιατρού Ορθοπεδικού από Κάλυμνο στη Λήμνο.

Ήδη η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου,έχει εκδηλώσει ενέργειες για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε.