Με 6 αθλήτριες ο Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ θα λάβει μέρος στο  Summer Camp “The Ranch

438

Από το Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με 6 αθλήτριες ο Σύλλογος μας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ θα λάβει μέρος στο  Summer Camp “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας που θα διεξαχθεί στις 24-29 Αυγούστου 2022, για να ξεκινήσει την αγωνιστική προετοιμασία για τη περίοδο 2022-2023.

Οι αθλήτριες του Συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να ανταλλάξουν αγωνιστικές εμπειρίες με κορυφαίους αθλητές-αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Στο προπονητικό camp θα παρευρεθούν Ο Κορεάτης Πρωταθλητής LEE SEUNG JAE   που θα είναι απο τους βασικούς συντελεστές που θα προπονήσει και θα διδάξει όλα τα παιδιά σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο LEE SEUNG JAE εργάζεται τώρα ως προπονητής και ως αθλητής υπήρξε μέλος της Κορεατικής Ομάδας Ταεκβόντο του πανεπιστήμιου Youngs an.Επίσης  θα παρευρεθεί και ένας σπουδαίος Έλληνας προπονητής με την αγωνιστική του ομάδα ο οποίος ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας ο Βασίλης Παπακώστας.Ο Βασίλης ξεκίνησε απο το 1980 να ασχολείται με το Ταεκβοντο και απο το 1995 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως προπονητής στο σύλλογο Elite Taekwondo Nürnberg.Το προπονητικό του έργο είναι αξιοσημείωτο με μεγάλες επιτυχίες αθλητών/τριών του σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.Επίσης οι αθλήτριες θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το αγωνιστικό poomsae από τον καταξιωμένο προπονητή κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΚΟΤΣΗ,  οοποίος ειναι:• Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
• Καθηγητής Ειδικότητας Taekwondo στο City Unity College.
• Μέλος της επιτροπής Poomsae της ΕΛΟΤ.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την βασική δομή και τις αρχές του Αγωνιστικού Poomsae όπως:
Technical Accuracy (Ακρίβεια Κινήσεων)Presentation (Παρουσίαση)Rotation (Περιστροφές)Transitions (Μεταφορές)Stability (Σταθερότητα)Balance (Ισορροπία)
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες μας, να περάσουν όμορφα και να αποκομισουν όσον το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.