Ο Γιάννης Νομικάριος για την πρωτοβουλία της Εταιρείας του να φωτίσει το Κάστρο της Χρυσοχεριάς (video)  

918

Χθες Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, στις 9 το βράδυ,μετά από πολλά χρόνια, φωτίστηκε  το Κάστρο της Χρυσοχεριάς ,αναβαθμίζοντας αισθητικά τη συνολική εικόνα ενός μνημείου της Καλύμνου και δίνοντας μια πρόσθετη διάσταση στα αρχιτεκτονικά του μέρη με τον συνδυασμό φωτός και σκιάς

Μία ήπια,πανέμορφη ανάδειξη του Κάστρου της Χρυσοχεριάς, στο νυχτερινό τοπίο της Καλύμνου, ενισχύοντας την παρουσία του ως ιστορικό και πολιτιστικό μνημείο στο χώρο του πολιτισμού του νησιού.

Ο φωτισμός του Κάστρου, είναι ένα έργο προσφορά της Εταιρείας «ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ» η οποία το ανέλαβε και το υλοποίησε σε ελαχιστότατο χρόνο.

Ο Γιάννης Νομικάριος μας μίλησε για αυτή την πρωτοβουλία της Εταιρείας λέγοντας:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ,ότι το έργο που είχαμε υποσχεθεί για τα 80 χρόνια λειτουργίας μας ,που μπήκαμε στο κατώφλι αυτής της μεγάλης ιστορίας της επιχείρησης μας, το υλοποιήσαμε και χθες στις 9.00 το βράδυ, το Κάστρο της Χρυσοχεριάς έχει φύγει από το σκοτάδι. Είμαστε πολύ συγκινημένοι όλοι για αυτό, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει μέχρι σήμερα και μας δίνει τη δυνατότητα να υπάρχουμε και να συνεχίζουμε δυναμικά. Ευελπιστούμε ότι θα στολίσουμε τη γειτονιά μας,το σπίτι μας ,το τόπο μας, την πολιτιστικής μας κληρονομιά και να δώσουμε το μήνυμα και σε άλλους συμπατριώτες μας να ακολουθήσουν την ίδια οδό. Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς. Να είστε όλοι καλά.

Δείτε το video με τη δήλωση του Γιάννη Νομικάριου

Ο Γιάννης Νομικάριος για την πρωτοβουλία της Εταιρείας του να φωτίσει το Κάστρο της Χρυσοχεριάς