Τη Δευτέρα 22/8 το “τελευταίο αντίο” στο Χρήστο Κεφαλιανό.

2193

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 το “τελευταίο αντίο” στο Χρήστο Κεφαλιανό. Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στην Πόθια Καλύμνου. Η σορός θα μεταφερθεί στον ιερό Ναό στις 9.30 το πρωί.Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Μάμμαντος.

Ο Χρήστος Κεφαλιανός την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Χρήστος Κεφαλιανός γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1950 και ήταν το 7ο παιδί από τα οκτώ(8) της οικογένειας του Γιάγκου και της Καλλιόπης Κεφαλιανού.

Σε νεαρή ηλικία πήγε στην Αυστραλία αρχικά, όπου εργάστηκε για 7 περίπου χρόνια και στη συνέχεια στην Αμερική για 4 χρόνια περίπου.

Μετά την επιστροφή του στην Κάλυμνο και τη μόνιμη εγκατάσταση του, άνοιξε κατάστημα υαλικών ,κρυστάλλινων ειδών και οικιακού εξοπλισμού,στην κάθοδο του εμπορικού δρόμου απέναντι από το πρώην κατάστημα της EUROBANK στην Πόθια Καλύμνου, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Παντρεμένος με την Ευδοκία Μιλάτου, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν 3 εξαιρετικά παιδιά την Ειρήνη, το Γιάγκο και την Καλλιόπη. Επίσης 3 εγγόνια.Υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης και άριστος πατέρας.

Ο Χρήστος ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, δραστήριος ,εργατικός με πρωτοπόρες ιδέες. Αγαπητός, ευγενικός,εξυπηρετικός, με το χαμόγελο στα χείλη ,κοινωνικός

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Καλυμνιακής γης που θα τον σκεπάσει.