Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαχρος Μικές Ρήγας, σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022,
Ο Μικές Ρήγας αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε στη συνεδρίαση του ΔΣ την περασμένη Τρίτη με θέμα την προγραμματική σύμβαση του Δήμου με το ΕΚΠΑ, για για την εκπόνηση του Ερευνητικού Προγράμματος με τίτλο: «ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΚΑΛΥΜΝΟ» και την ενόχληση του Δημάρχου
Συγκεκριμένα, κλείνοντας στη συνεδρίαση του ΔΣ, κλείνοντας την τοποθέτηση του ο Μικές Ρήγας απευθυνόμενος στο Δήμαρχο είπε θα κάνω ένα πολιτικό σχόλιο : όντως είναι ευλογία που έχουμε καθηγητές της εμβέλειας του κ. Λέκκα να μας βοηθήσουν ,να διαφωτίσουν, να μας υποδείξουν για το πως θα λύσουμε διάφορα θέματα στο τόπο μας ,αλλά νομίζω ότι δεν η τοποθέτηση του κ. Λέκκα για σας ευλογία, γιατί σας “αδειάζει” όταν προεκλογικά λέγατε ότι τα έχετε όλα έτοιμα και τα αντιπλημμυρικά και για όλα τα άλλα θέματα που αναδεικνύατε προεκλογικά.
Ήταν ένα σχόλιο που ενόχλησε το Δ.Διακομιχάλη ,κάτι που δεν το έκρυψε στην απάντηση που έδωσε.
Σήμερα ο Μικές Ρήγας απάντησε με αιχμηρό τρόπο, στις αναφορές Διακομιχάλη, λέγοντας μεταξύ άλλων:
Η τοποθέτηση του Δημάρχου στο ΔΣ έδειξε τη “γύμνια“ του και ότι έλεγε προεκλογικά ότι έχει λύσεις για όλα τα μεγάλα θέματα τα αντιπλημμυρικά ,τη Χωματερή, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι ήταν «κενός αέρας» δεν έχει ετοιμάσει τίποτα, μεγάλα λόγια για να πείσει τον κόσμο ,κούφια λόγια που αποδείχθηκαν μέσα από την καθημερινότητα μας. Στα 3 χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα.
Απαντώντας στο ερώτημα του Δημάρχου τί έκαναν αυτοί στα 5 χρόνια που ήταν στη Δημαρχία, ο Μικές Ρήγας είπε: Στα 5 χρόνια που διοικήσαμε ,έχουμε κάνει τόσα πολλά έργα, που στα 20 χρόνια που είναι Δήμαρχος ο Δ.Διακομιχάλης, δεν έχει καταφέρει να κάνει ούτε τα μισά από τα δικά μας.
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μικές Ρήγας, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς