Βραβεύτηκαν μαθητές του ΔΣ Βαθέος Καλύμνου σε διαγωνισμό ζωγραφικής.

352

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ «ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ» ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ».

Στο πλαίσιο των ενεργειών, δράσεων και εκδηλώσεων για την NATIONAL FITNESS DAY – BE ACTIVE DAY, η Οργανωτική Επιτροπή έκανε μεταξύ μαθητών τριών Δημοτικών Σχολείων, παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θεματικούς άξονες τον αθλητισμό, την άθληση και την σωματική άσκηση.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως Καλύμνου, τα Εκπαιδευτήρια Υπατία και τα Εκπαιδευτήρια Στέγκα. Οι μαθητές των παραπάνω σχολείων, ζωγράφισαν 29 καταπληκτικά έργα ζωγραφικής.

Συγκροτήθηκε Τριμελής Κριτική Επιτροπή, η οποία προχώρησε στην αξιολόγηση και βράβευση των 5 πρώτων έργων ζωγραφικής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και την αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, το έργο του μαθητή Στέφανου Πασχάλη του Δημοτικού Σχολείου Βαθέως Καλύμνου, πήρε το πρώτο βραβείο, το έργο της μαθήτριας Χρύσας Δήμα, των Εκπαιδευτηρίων Στέγκα, πήρε το δεύτερο βραβείο, το έργο του μαθητή Σκεύου Κουτούζη του Δημοτικού Σχολείου Βαθέως Καλύμνου, πήρε το τρίτο βραβείο, το έργο της μαθήτριας Σταυρούλας Δημουλά των Εκπαιδευτηρίων Υπατία, πήρε το τέταρτο βραβείο και το έργο του μαθητή Πανορμίτη Πασχάλη του Δημοτικού Σχολείου Βαθέως Καλύμνου, πήρε το πέμπτο βραβείο.

Πραγματικά, όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό, λειτούργησαν με το ταλέντο και την φαντασία τους και επέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Τέλος, οι πέντε πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν σύντομα τα προβλεπόμενα δώρα για την βράβευσή τους, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα λάβουν σχετικό έπαινο.

Σας παρουσιάζουμε τα έργα τα οποία έλαβαν τα 5 πρώτα βραβεία