Γ.Χατζησμάλης: Η Εθνική ομάδα αναρρίχησης θα φιλοξενηθεί στην Κάλυμνο-Σήμερα Παρασκευή οι ανακοινώσεις της Συμβουλευτικής εταιρείας για διαφημιστική προβολή και δράσεις(video)  

351

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας παραχώρησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Καλυμνίων Γεώργιος Χατζησμάλης,χθες Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Η συνέντευξη εστιάστηκε σε θέματα αναρρίχησης,αφού ήδη ξεκίνησε η αναρριχητική περίοδος.

Στο ερώτημα που τέθηκε αν φέτος γίνει το Αναρριχητικό Φεστιβάλ,μας είπε ότι την απάντηση θα τη δώσει μία Συμβουλευτική Επιτροπή σε θέματα τουρισμού, προβολής ,τουριστικής ανάπτυξης και Δημοσίων Σχέσεων με την οποία έχει συνάψει σύμβαση ο  Δήμος Καλυμνίων, από τέλη Αυγούστου. Ουσιαστικά οτιδήποτε γίνεται θα υποδεικνύεται από την εταιρεία αυτή.

Όπως ανέφερε, πρόθεση είναι να αναδεχθεί το νησί μέσα από αυτή τη συνεργασία και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7.00 το απόγευμα, η Εταιρεία αυτή θα παρουσιάσει στο Δήμο ένα πλάνο διαφημιστικής προβολής και δράσεων .

Εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, ο Γ. Χατζησμάλης είπε ότι εκτίμηση του είναι φέτος, επειδή υπήρξε μια δυσκολία προγραμματισμού λόγω πανδημίας, να μην ρισκάρουμε την όποια διοργάνωση και να μη  γίνει το Φεστιβάλ και να το αναβάλουμε για το 2023.

Τέλος ο Γ.Χατζησμάλης είπε, ότι έχει πέσει μία δυναμική πρόταση στο τραπέζι ,που είναι η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας της Αναρρίχησης από 10 αθλητές περίπου,μετά τις 20 Οκτωβρίου 2022.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γ.Χατζησμάλης στο video που ετοίμασε η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

22-9-2022 Ο Γ.Χατζησμάλης μιλάει για θέματα της αναρρίχησης