Δρόσος και Μικέλα Μυλωνά: Μαζί στη ζωή, μαζί και στη θάλασσα(video)  

2092

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί, στην ιχθυόσκαλα Καλύμνου,όπου συναντήσαμε το Δρόσο Μυλωνά και τη σύζυγο του Μικέλα, πάνω στο καΐκι τους το «Αγ. Στυλιανός» να φτιάχνουν τα δίχτυα. Μία επίπονη και δαπανηρή εργασία, αλλά απαραίτητη για να μπορέσει να βγει το μεροκάματο.

Όπως μας λένε ο Δρόσος και η Μικέλα είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλειά. Η Μικέλα,από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε το Δρόσο,εδώ και 20 χρόνια είναι δίπλα του και το βοηθά στη δουλειά. Όχι μόνο στην προετοιμασία του σκάφους αλλά και στο ψάρεμα ως καπετάνισσα μάλιστα.

Ένα ζευγάρι, πραγματικοί βιοπαλαιστές της ζωής,στο δύσκολο επάγγελμα του ψαρά και πολύ καλοί οικογενειάρχες.

Δημιούργησαν μία όμορφη πολυμελή οικογένεια με 4 παιδιά. Τα δύο μεγαλύτερα μπορεί να μην ακολούθησαν το δύσκολο επάγγελμα του ψαρά, αλλά δεν αποχωρίστηκαν από τη θάλασσα. αφού ο μεγαλύτερος γιός ο Γιώργος, σπουδάζει μηχανικός ΕΝ στην Μηχανιώνα,η δεύτερη η Φανερωμένη, είναι σπουδάστρια στην ΑΕΝ Καλύμνου για Πλοίαρχος. Η άλλη κόρη ξέφυγε από τη θάλασσα και σπουδάζει δασκάλα,  ενώ ο μικρότερος ο Γιάννης, πηγαίνει Γυμνάσιο.

 Δείτε το όμορφο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

15-9-2022 Δρόσος και Μικαέλα : «Μαζί στη ζωή και στη θάλασσα...»