Επίσκεψη Ι.Χαλίκου στον Έπαρχο και απονομή εκ μέρους του Μ.Μουσελλή τιμητικής πλακέτας προς τον ευεργέτη της Καλύμνου.

503

Συνάντηση είχαν χθες  στο Επαρχείο  ο Έπαρχος  ΠΕ Καλύμνου Μανώλης  Μουσελλής και ο ευεργέτης της Καλύμνου Ιωάννης Χαλίκος, μετά από πρόσκληση του Επάρχου.

Ο Γιάννης Χαλίκος ενημέρωσε τον Έπαρχο για τα άμεσα σχέδια του όσον αφορά την Κάλυμνο και την Ψέριμο , δείχνοντας  ακόμη μια φορά το μέγεθος της αγάπης και της ανιδιοτέλειας του  για την γενέτειρα πατρίδα του.

 Ο ΄Επαρχος τον ευχαρίστησε για όσα έχει κάνει  για την Κάλυμνο και την  Ψέριμο    και για τη συνεργασία που είχαν  όλο το διάστημα της θητείας του, καθώς επίσης   και  για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη  που επέδειξε στο πρόσωπο του.

 Ως οφειλόμενη και ελάχιστη τιμή ο Έπαρχος απένειμε στο Γιάννη Χαλίκο  την τιμητική πλακέτα του Επαρχείου Π.Ε.Καλύμνου , δηλώνοντας ότι : ο Γιάννης ο Χαλίκος  αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου ο οποίος  ακολουθεί πιστά την ανθρωπιστική και θεολογική ρήση που λέει  πως: «Ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο, παραμένει και είναι αθάνατο».