Η Νομική Συνδαγγελου για την υποβάθμιση της περιοχής από την Παναγιά του Γλυκιού μέχρι Λιμεναρχείο(video).  

614

Τη Νομική Συνδαγγελλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης, στην παραλιακή ,στην Παναγιά του Γλυκιού, συναντήσαμε σήμερα Τρίτη πρωί, 20 Σεπτεμβρίου 2020, να καθαρίζει, τα φύλλα που πέφτουν από τα δένδρα. Ένα πρόβλημα που υπάρχει αυτή την εποχή στην περιοχή και για το λόγο αυτό ζήτησε τη συνδρομή της Υπηρεσίας πρασίνου, να γίνει κάτι για την αντιμετώπιση του.

Να θυμίσουμε ότι  με την έναρξη της θερινής περιόδου, η Νομική Συνδαγγελου, μας είχε μιλήσει για την υποβάθμιση της περιοχής από την Παναγιά του Γλυκιού μέχρι το Λιμεναρχείο, με το να επιτρέπεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων μπροστά από τους καταστήματα τους, αλλά και τη μη δυνατότητα ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών στην προκυμαία, αφού οι θέσεις έχουν καταληφθεί από άλλα σκάφη.

Η Νομική Συνδαγγελου μιλώντας και εκ μέρους άλλων καταστηματαρχών της περιοχής με πολύ ευγένεια και ηρεμία είχε κάνει έκκληση στη Δημοτική Αρχή, να υπάρξουν λύσεις στα δύο αυτά προβλήματα. Όπως μας είπε πέρασε το καλοκαίρι και από αυτά που είπαμε τίποτα δεν έγινε. Μάλιστα ήλθαν και μας έβαλαν και πρόστιμο γιατί βάλαμε τραπεζοκαθίσματα 2 ημέρες πριν υποβάλλουμε την αίτηση.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

20-9-2022 Παράπονα πολιτών...