Η χιουμοριστική πλευρά των ντροπιαστικών εικόνων της Χωματερής Καλύμνου: “Τα καίνε τα σκουπίδια φωνάζετε,τα αφήνουν άκαφτα πάλι φωνάζετε!”  

440

Με αφορμή το δημοσίευμα μας, χθες Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, με  τις αποκρουστικές και ντροπιαστικές εικόνες με τους σωρούς των σκoυπιδιών στο δρόμο προς Χωματερή Καλύμνου, κάποιος φίλος αναγνώστης θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα από αυτή τη ζοφερή κατάσταση, είδε το θέμα από την χιουμοριστική πλευρά.

Με ένα εύστοχο σχόλιο, μέσα σε 2 γραμμές, δίνει γέλιο και παράλληλα καυτηριάζει και αναδεικνύει την ανευθυνότητα και αδιαφορία των υπευθύνων και τον ανορθόδοξο και απαράδεκτο τρόπο διαχείρισης των απορριμάτων.

Το σχόλιο του φίλου αναγνώστη:

Μιλάμε δεν σας βρίσκουν πουθενά. Σας τα καίνε φωνάζετε, τ’ αφήνουν άκαφτα πάλι φωνάζετε, έλεος πια. Αφήστε επιτέλους τους ανθρώπους ήσυχους να φάνε την τυρόπιτα τους.

Εμείς να προσθέσουμε και κάτι που είχαμε αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο δημοσίευμα μας: Μοναδικό «επίτευγμα» για τη σημερινή δημοτική αρχή στο θέμα διαχείρισης απορριμμάτων, το μόνο που κατάφερε στα 3 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, είναι να παύσει να αποτελεί είδηση το κάψιμο των σκουπιδιών στη Χωματερή!!

Σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 ,μία μόνο ημέρα μετά το δημοσίευμα μας και η Χωματερή καίει και καπνίζει.

Και όμως αυτό δεν αποτελεί είδηση. Είδηση θα ήταν,αν η Χωματερή δεν κάπνιζε

Δυστυχώς η σημερινή δημοτική Αρχή θα παραμείνει στην ιστορία, ως η δημαρχία των πυρκαγιών, των καπνών και των αποκαϊδιών
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός