Ο Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο της Τελένδου με τον ένα μαθητή! (video)  

613

Το “πρώτο κουδούνι” χτύπησε και με τον καθιερωμένο αγιασμό τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, πρωί, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά  και για το Δημοτικό Σχολείο της μαγευτικής Τελένδου.

 Το Δημοτικό Σχολείο με τον ένα μαθητή, αν και φέτος η έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκίνησε με 5 συνολικά μαθητές,που όμως στην πορεία και μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα θα μείνει ένας και μοναδικός μαθητής ο μικρός Σάββας Γλυνάτσης.

Οι υπόλοιποι τέσσερις μαθητές θα συνεχίσουν την φοίτηση του σε δημοτικά σχολεία της Καλύμνου. Πρόκειται γα παιδιά οικογενειών που εποχικά εργάζονται στην Τέλενδο, αλλά τη χειμερινή περίοδο διαμένουν στην Κάλυμνο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος, παρουσία του μοναδικού Δάσκαλου του Δημήτρη Νικολαϊδη ,των μαθητών και των γονέων των παιδιών.

Ο Δάσκαλος του Σχολείο ο Δημήτρης Νικολαϊδης μας μίλησε για τις συνθήκες και τη λειτουργία του Σχολείου με τον ένα μαθητή.

Δείτε φωτογραφίες και όμορφα στιγμιότυπα ,από τον αγιασμό στο Δημοτικό σχολείο Τελένδου,που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

12-9-2022 Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο της ΤελένδουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός