Ο Γιάννης Χαλίκος θα καλύψει τη δαπάνη των εργασιών τοποθέτησης του νέου παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ,με υλικά που θα προμηθευτεί και θα διαθέσει ο Δήμος Καλυμνίων.  

1262

Για μία ακόμη φορά, ο μεγάλος ευεργέτης της Καλύμνου Ιωάννης Χαλίκος δίνει λύση σε αδιέξοδα που προκύπτουν σε διάφορα θέματα.

Αυτή την φορά ο Γιάννης Χαλίκος και το Γραφείο του στην Κάλυμνο, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου να καλύψει τη δαπάνη του εξειδικευμένου συνεργείου που θα επιλεγεί για να εκτελέσει τις εργασίες τοποθέτησης του νέου παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις των ομάδων. Αποτελεί βασική προϋπόθεση,η τοποθέτηση παρκέ, ώστε να διεξαχθούν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας ανδρών της Ε.Α.ΚΑ που θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Να σημειώσουμε ότι η προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου,θα γίνει με δαπάνη του Δήμου Καλυμνίων
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός