Ήλθε στην Κάλυμνο το νέο παρκέ για το κλειστό γήπεδο. Στις 6 Νοεμβρίου 2022 ο πρώτος αγώνας της Ε.Α.ΚΑ στο ανακαινισμένο γήπεδο και με την παρουσία φιλάθλων.(video)  

821

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας δημοσίευμα, σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022,ήλθε στην Κάλυμνο, με τη μεταφορική Χαλκίτη, το νέο παρκέ και όλα τα υλικά, που θα απαιτηθούν για την ανακαίνιση του κλειστού δημοτικού γηπέδου.

Επίσης στην Κάλυμνο βρίσκεται και ο Εμμανουήλ Ευσταθίου , υπεύθυνος της  Εταιρείας Silwood, από τις μεγαλύτερες και με την καλύτερη τεχνογνωσία στον τομέα αυτό , που έχει αναλάβει το έργο.

Από αύριο Πέμπτη, με γρήγορους ρυθμούς ξεκινούν οι εργασίες από εξειδικευμένο συνεργείο της Εταιρείας Silwood,που μάλιστα θα είναι ενισχυμένο σε προσωπικό, ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν.

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ Μανώλης Κοπανέζος.

 Οι προσπάθειες και οι συνεχείς ενέργειες της Διοίκησης της Ε.Α.ΚΑ καρποφόρησαν και σε μια συντονισμένη προσπάθεια, ο Δήμος Καλυμνίων σε συνεργασία με την ομάδα της ΕΑΚΑ και με μπροστάρη το Γιάννη Χαλίκο που ανέλαβε το κόστος τοποθέτησης του παρκέ, ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και σε χρόνους ρεκόρ, υλοποιείται αυτό το έργο.

Επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ ευχαρίστησε  ιδιώτες χορηγούς και αρωγούς, όπως την Μεταφορική Χαλκίτη και την εταιρεία Mitsis Hotels.

Όπως είπε ο Μανώλης Κοπανέζος, ο αγώνας της Κυριακής της Ε.Α.ΚΑ με τον Φοίνιξ Πειραιώς, αναγκαστικά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Κω με την παρουσία φιλάθλων και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη. Ο μεθεπόμενος αγώνας είναι εκτός έδρας, οπότε ο Μανώλης Κοπανέζος έκλεισε ραντεβού, στο ανακαινισμένο πλέον κλειστό γήπεδο με το νέο παρκέ και με την παρουσία φιλάθλων, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

19-10-2022 Έφτασε το «παρκέ» για το δημοτικό κλειστό γήπεδο του μπάσκετ