Βαριά ήττα για τον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Σκορ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΦΟΙΒΟΣ  Κρεμαστής 0-5  

2129
Φωτο αρχείου

Βαριά ήττα για την ομάδα του ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου, σήμερα Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022,στις 3.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του νησιού.

Φιλοξενούμενη η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, που μεγάλη άνεση και χωρίς δυσκολία κατάφερε να προηγηθεί στο Α’ ημίχρονο με 4-0. Τα τρία από τα τέσσερα γκόλ ο Κιοσέογλου στο 26ο, 30ο και 42ο λεπτό. Το πρώτο γκόλ του Φοίβου, ο Μόσχος στο 21ο λεπτό.

Το τελικό σκόρ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΦΟΙΒΟΣ 0-5 γράφτηκε στο 72ο λεπτό με αυτογκόλ του Κούρου.

Διαιτητής Τζεβελεκίδης Χρήστος. Επόπτες Σιμίδης Βασίλειος, Δέτση Μαρία

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Γιαννίτσης): Κυριακίδης, Τρικοίλης, Κανέλλης Γ, Κούρος, Δεναξάς (75΄ Πιλάτος), Παπαδόπουλος, Κασσάρας (65΄ Χουρδάς), Κανέλλης Χ (75΄ Ποτζίδης), Καμπουράκης (46΄ Χατζηδάκης), Κλειδαράς, Κοκκινίδης (87΄ Κουλούρης)

Φοίβος Κρεμαστής (Γιώργος Σάββενας): Δημόπουλος, Ταφάνι, Ορφανίδης (65΄ Μανίκαρος), Φελεσάκης (74΄ Σεχάι), Δημουλάς, Ρεκλείτης, Μόσχος, Κιοσέογλου (65΄ Κουδούνης), Τριχάκης (23΄ Σαγανάς), Μάλλιος (74΄ ΚασιμΆτης), Μικκιού

Video με στιγμιότυπα από τον αγώνα σε επόμενη ανάρτηση μας