Διοικητής Νοσοκομείου Ν.Φανιός: Το Προσωπικό στις επάλξεις καθημερινά, στην υπηρεσία του Καλύμνιου και της Καλυμνιάς.(video)  

577

O φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, το Νοσοκομείο Καλύμνου και είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με το Διοικητή Νίκο Φανιό.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ξεκίνησε λέγοντας: Αυτό που θα πρέπει να πω από την πρώτη στιγμή, ότι το Νοσοκομείο μας εκτελεί απόλυτα και ακέραια τα καθήκον του και το προσωπικό του είναι στις επάλξεις καθημερινά ,στην υπηρεσία του Καλύμνιου και της Καλυμνιάς.

 Για το θέμα πλήρωσης των 2 θέσεων Καρδιολόγου, ο Νίκος Φανιός είπε, ότι έχει τελειώσει η προκήρυξη, είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι και είναι στο τελικό στάδιο της αξιολόγησης. Εκτίμηση είναι, ότι το Νοέμβριο θα έχουμε τα αποτελέσματα και θα προχωρήσουμε στις προσλήψεις

Επίσης συμπλήρωσε ότι το Νοσοκομείο δεν έμεινε ούτε μία ημέρα χωρίς Καρδιολόγο και οι ανάγκες καλύπτονται από τους 2 ιδιώτες Καρδιολόγους, τους οποίους κι ευχαρίστησε, αλλά και με μετακινήσεις από άλλα Νοσοκομεία.

Αναφορικά με τον Αξονικό Τομογράφο είπε ότι έχει έλθει με μετακίνηση Ακτινοδιαγνώστης από το Νοσοκομείο της Σάμου που συνεπικουρεί τον εδώ Ιατρό ακτινοδιαγνώστη.

Τέλος ο Νίκος Φανιός αναφέρθηκε στην αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται από το σύλλογο Γυναικών « Ζακέτα να πάρεις» για να προσφέρει αναγκαία υλικά στο Νοσοκομείο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Φανιός, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

12-10-2022 Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός στο Kalymnos news