Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής τίμησε το Νικόλαο Καλουρή, πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το μέλος Εμ.Τρικοίλη

878

Αυτές τις μέρες στα γραφεία της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, πραγματοποιήθηκε ΔΣ προκειμένου να τιμηθούν οι συμπατριώτες μας, Νικόλαος Καλουρής , πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και του συλλόγου μας στο Οχάιο, καθώς και τον Εμμανουήλ Τρικοίλη μέλος του ΔΣ της Παγκαλυμνιακής και αντιπρόεδρο του συλλόγου μας στο Οχάιο.

Ο Νικόλαος Καλουρής είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία πρόεδρος, παροικιακών μας συλλόγων καθώς και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Παγκαλυμνιακής μας ομοσπονδίας Αμερικής. Δεκάδες οι προσφορές του τόσο στους συλλόγους μας, όσο και στο νησί μας.

Δίπλα του βεβαίως στην μακροχρόνια αυτή προσφορά, είναι ο Εμμανουήλ Τρικοίλης καθώς και οι κυρίες Ειρήνη Καλουρή και Πόπη Τρικοίλη, οι οποίες είναι επίσηςπρόεδροι στα σωματεία γυναικών της Ελληνικής κοινότητας μας.

Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται υγεία και μακροζωία.

Παράλληλα από το ΔΣ αποφασίστηκε η επανεκκίνηση του συλλόγου μ με αρκετές δράσεις εώς τα Χριστούγεννα και σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση.