Η Ευδοκία Λάππα για την εντυπωσιακή παρουσία της στο “Shopping Star”(video)

1404

Η Ευδοκία Λάππα, Βρεφονηπιαγωγός και από τα βασικά μέλη της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου. συμμετείχε πριν 20 ημέρες, στο γνωστό παιχνίδι μόδας “Shopping Star” με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά ,που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή στην τηλεόραση STAR.

Η Ευδοκία είχε μία εντυπωσιακή παρουσία και κατάφερε να είναι η νικήτρια αυτής της εβδομάδας του Shopping Star, αποσπώντας τα θετικά σχόλια και την υψηλότερη βαθμολογία από τη Βίκυ Καγιά. Ικανοποιητικά τα σχόλια των συμπαικτριών της, αλλά και μία πληθώρα θετικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα από τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Η Ευδοκία με το ξεχωριστό ταπεραμέντο που διαθέτει, τον υπέροχο χαρακτήρας της, την μεγάλη άνεση παρουσίας και κίνησης, σε συνδυασμό με το θεατρικό της ταλέντο,αλλά και τις όμορφες επιλογές της, έζησε στην κυριολεξία το παιχνίδι και απέσπασε την αγάπη, τη συμπάθεια και ήταν η μεγάλη νικήτρια

Σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε την Ευδοκία και να έχουμε μία ευχάριστη,ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της.

Η Ευδοκία στο ραντεβού μας, είχε φροντίσει να φορά τις όμορφες επιλογές της στο διαγωνισμό, την ολόσωμη φόρμα ,τα παπούτσια και αξεσουάρ που την ανέδειξαν και νικήτρια.

Με άνεση λόγου, με το πηγαίο χιούμορ που διαθέτει,με τη θετική ενέργεια που εκπέμπει,με το χαμόγελο,μας μετέφερε τις εμπειρίες της και λεπτομέρειες από τη συμμετοχή της,τις όμορφες στιγμές που έζησε,τις πολύ καλές εντυπώσεις της από την εκπομπή και την παραγωγή.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε η Ευδοκία στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

10-10-2022 Συνέντευξη με την Ευδοκία Λάπα του Shopping Star!