Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, στους εξωτερικούς χώρους του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου.
Καλλωπισμός, απόλυτη καθαριότητα,ευταξία παντού, πολύχρωμες ζωγραφιές στους τοίχους , όμορφα μηνύματα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ-ΣΕΒΟΜΑΙ τόσο στον προαύλειο χώρο όσο και στο γήπεδο μπάσκετ, δημιουργούν χώρους αναβαθμισμένους, πολιτισμένους, φιλικούς και με ξεχωριστή αισθητική.
Ο Διευθυντής του Σχολείου Δημήτρης Χαντσαρίδης,μας μιλά για όλες αυτές τις όμορφες πρωτοβουλίες, από εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές και το κυριότερο το σεβασμό που δείχνουν όλοι ανεξαιρέτως για να διατηρούνται οι χώροι και οι εγκαταστάσεις σε αυτή την άψογη κατάσταση.
Ένας υποδειγματικός, πολιτισμένος χώρος που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα, από το σε εγκατάλειψη γήπεδο και γεμάτα σκουπίδια γήπεδο 5Χ5 και αναδεικνύει ότι όταν υπάρχει ενδιαφέρον,φροντίδα και επίβλεψη υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός απ’ όλους και τα μηνύματα γίνονται πράξεις. Όταν υπάρχει αδιαφορία,ανευθυνότητα, πλήρης εγκατάλειψη,από τους αρμόδιους, τότε έχουμε τις “εικόνες ντροπής” που αντικρίσαμε στο γειτονικό γήπεδο 5Χ5.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς