Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου παρκέ στο κλειστό γήπεδο Καλύμνου από συνεργείο της Εταιρείας Silwood (video)  

697

Ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, οι εργασίες τοποθέτησης του νέου παρκέ στο κλειστό γήπεδο Καλύμνου, από εξειδικευμένο συνεργείο της Εταιρείας Silwood. Οι εργασίες αναμένεται να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν.

Όπως μας είπε ο επιβλέπων μηχανικός από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καλυμνίων Παναγιώτης Κενενούνης, παράλληλα με την τοποθέτηση του παρκέ, γίνονται και άλλες εργασίες, σχετικά με το χώρο που θα βρίσκεται η Γραμματεία του αγώνα,  ώστε να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που προβλέπονται .Επίσης θα γίνει και βαφή εσωτερικά, όλου του γηπέδου.

Το «νερό μπήκε στο αυλάκι» και σύντομα το γήπεδο θα είναι έτοιμο και όπως δήλωσε στο kalymnos-news.gr  ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ Μανώλης Κοπανέζος, κλείνουμε  ραντεβού, στο ανακαινισμένο πλέον κλειστό γήπεδο με το νέο παρκέ και με την παρουσία φιλάθλων, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής της Ε.Α.ΚΑ με τον Φοίνιξ Πειραιώς, αναγκαστικά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Κω με την παρουσία φιλάθλων.Ο μεθεπόμενος αγώνας είναι εκτός έδρας.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

20-10-2022 Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ