Ο υπεύθυνος της Εταιρείας Silwood που ανέλαβε το έργο του παρκέ στο κλειστό γήπεδο αύριο 19/10 στην Κάλυμνο. Την ερχόμενη εβδομάδα το παρκέ θα είναι γεγονός.  

572

Σε λίγες μέρες το νέο παρκέ για το κλειστό γήπεδο του νησιού, θα αποτελεί πλέον γεγονός.

Αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, στην Κάλυμνο θα βρίσκεται ο υπεύθυνος της  Εταιρείας Silwood, από τις μεγαλύτερες και με την καλύτερη τεχνογνωσία, που έχει αναλάβει το έργο. Επίσης θα έλθουν και όλα τα υλικά και το παρκέ . Την Πέμπτη έρχεται το συνεργείο και άμεσα ξεκινά δουλειά,ώστε μέχρι τέλος της ερχόμενης εβδομάδα το έργο να έχει ολοκληρωθεί.

Όλες οι προσπάθειες και οι συνεχείς ενέργειες της ομάδας μπάσκετ της Ε.Α.ΚΑ καρποφόρησαν.Σε μια άκρως συντονισμένη προσπάθεια, ο Δήμος Καλυμνίων σε συνεργασία με την ομάδα της ΕΑΚΑ, ιδιώτες χορηγούς και αρωγούς, όπως η Μεταφορική Χαλκίτη και η εταιρεία Mitsis Hotels και με μπροστάρη το Γιάννη Χαλίκο, ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και σε χρόνους ρεκόρ, υλοποιείται αυτό το έργο. Ένα πολυπόθητο έργο για τον αθλητικό κόσμο του νησιού, για πάνω από 20 έτη,που  θα υλοποιηθεί σε μόλις ενάμισι μήνα. Αυτό το έργο είναι το επιστέγασμα μιας κοινής προσπάθειας με ενότητα και συντονισμένες ενέργειες, που ξεπερνάνε καθυστερήσεις και όρια και γίνεται από πολλούς για όλους!

Φωτογραφίες από έργα της Εταιρείας Silwood.