Σάκης Χούλης για νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό: Τι γίνεται,ποιό δουλεύει ο κ. Δήμαρχος; (video)  

479

Στο φακό του kalymnos-news.gr, μίλησε σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο Καλυμνίων, Σάκης Χούλης για το θέμα της αδικαιολόγητης καθυστέρησης λειτουργίας, του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή των Βασιλικών.

 Όπως είπε υπάρχουν παιδιά που έχουν μείνει εκτός και αναμένουν οι γονείς του το πότε θα λειτουργήσει ο νέος Βρεφονηπιακός σταθμός.

Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Χούλης, όταν ανακοινώθηκε, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ότι μένουν μικρά παιδιά εκτός υφιστάμενων εκπαιδευτικών δομών, λόγω καθυστέρησης  λειτουργίας του Βρεφονηπιακού σταθμού, ο ίδιος προσωπικά επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αντιδήμαρχο Ρένα Μαγκάκη και με το Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη. Ο Δήμαρχος το διαβεβαίωσε, ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, που ήδη διανύουμε και ήδη έχει περάσει θα λειτουργούσε  ο Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Συνεχίζοντας  ο Σάκης Χούλης, χρησιμοποίησε αιχμηρό λόγο λέγοντας:

Εδώ το ερώτημα είναι: Τι γίνεται με το Βρεφονηπιακό και τελικά να το πω χοντρά ποιό δουλεύει ο κ.Δήμαρχος , ποιό δουλεύει; Αν σε εμάς ,σε παρατάξεις που μπορούν να αξιοποιήσουν πολιτικά ένα ζήτημα, έχει το θράσος να λέει τέτοια ψέματα ,ας διανοηθούμε τι ψέματα μπορεί να λέει στον κόσμο παρά έξω. Και επειδή το πρόβλημα παραμένει για τις οικογένειες ,εμείς καλούμε τώρα τον κ. Δήμαρχο, να προχωρήσει και να υλοποιηθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση και παραλαβή του έργου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι θέσεις αυτών των παιδιών, που τόσο ανάγκη έχουν και τις σχολικές διαδικασίες και οι οικογένειες τους την ανακούφιση, για να μπορέσουν να εργαστούν ή να βρούν εργασία.

Να σημειώσουμε ότι μετά τα όσα μας είπε, ο Σάκης Χούλης, ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε το νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό που ήταν κλειδωμένος και ο εξωτερικός του χώρος σε πλήρη εγκατάλειψη, με σακούλες σκουπιδιών και μεγάλα χόρτα.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς 

24-10-2022 Ο Σάκης Χούλης για τα «ψέματα» του Δ.Διακομιχάλη για τον Βρεφονηπιακό σταθμό