Στη Λέρο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, όπου τιμήθηκε η επίτιμη πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου Πόπη Μαύρου.  

258

Τη Λέρο επισκέφτηκε ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής.

Χθες Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, παραβρέθηκε στο 7° Φεστιβάλ –  Συνέδριο Παραδοσιακής Μουσικής Δωδεκανήσου του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΤΕΜΙΣ» στο οποίο ήταν συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου τιμήθηκε η επίτιμη πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου, Πόπη Μαύρου.

Επίσης ο Έπαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πόπη Μαύρου,για την πολυετή προσφορά της και στον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΤΕΜΙΣ Αντώνη Νταλαρή για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Λέρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από Κάλυμνο, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κασσάρας,  επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς.

Επίσης ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής κατά την παραμονή του στη Λέρο, επισκέφτηκε τα σε εξέλιξη έργα των ασφαλτοστρώσεων και καθαρισμού ρεμάτων, στο πλαίσιο των τριετών προγραμμάτων της Περιφέρειας.