Συναντήσεις στην Αθήνα του Μ.Μπούκη για ένταξη και χρηματοδότηση του έργου της εξωτερικής αποβάθρας λιμένα Καλύμνου ύψους 11,7 εκατομμυρίων ευρώ (video)  

282

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι για υπηρεσιακούς λόγους , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργική Συνεργασία” Μιχάλης Μπούκης.

Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ είπε, ότι συμμετείχε σε σύσκεψη υπό το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και Υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΝΑΝΠ, όπου παρουσίασε τις ολοκληρωμένες μελέτες του έργου της εξωτερικής αποβάθρας λιμένα Καλύμνου.Ένα έργο που θα επιλύσει το πρόβλημα των προσεγγίσεων των μεγάλων πλοίων και των κρουαζιερόπλοιων στην Κάλυμνο.

Ο τελικός προϋπολογισμός του έργου, ανέρχεται στο ποσό των 11.700.000 ευρώ και υπήρξε θετικό κλίμα για την έναρξη των διαδικασιών ένταξης του έργου και την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης, είτε τμηματικά είτε συνολικά.

 Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Μπούκης πρόκειται για ένα έργο που οι μελέτες του ξεκίνησαν τον Ιούλιο 2006 και χρειάστηκαν 16 χρόνια για να παραδοθούν ολοκληρωμένες. τον περασμένο Ιούλιο.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Μιχάλης Μπούκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη συμμετοχή της Παράταξης του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δήλωσε ότι θα είναι παρόντες, χωρίς βέβαια να επεκταθεί περισσότερο

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Συναντήσεις στην Αθήνα του Μ.Μπούκη για ένταξη του έργου της εξωτερικής αποβάθρας λιμένα Καλύμνου.