“Φορτωμένη” με μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του “Πρωτέα” Καλύμνου από το Κύπελλο Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022. (video)  

401

«Φορτωμένη» με μετάλλια, επέστρεψε χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 το πρωί η αποστολή του  «Πρωτέα Ναυταθλητικού Όμίλου Καλύμνου” που συμμετείχε στο  Κύπελλο Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2022.

Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή συμμετείχαν, ο προπονητής Μιχάλης Γλυνάτσης μοι αθλητές και αθλήτριες Γιάννης Κενενούνης, Μιχαέλα Σαλονικίδη,Μαρία Λόλια, Μάμμας Ζωγραφάκης, Γλυνάτσης Βασίλειος, Μελίνα Καραμπά,Ελένη Σταματελοπούλου και Αριστείδης Καραμπάς.

 Ο προπονητής Μιχάλης Γλυνάτσης και οι 3 αθλητές/τριες,επέστρεψαν χθες στην Κάλυμνο, ενώ οι υπόλοιπο  5 παρέμειναν στην Αθήνα λόγω σπουδών ή άλλων υποχρεώσεων.

Η συγκομιδή των αθλητών του Πρωτέα, ήταν 20 Χρυσά, 7 Ασημένια και 13 Χάλκινα μετάλλια ενώ σημειώθηκαν και 7 Νέα Πανελλήνια Ρεκόρ.

 Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησαν για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, ο Προπονητής Μιχάλης Γλυνάτσης, οι Γιάννης Κενενούνης , Μιχαέλα Σαλονικίδη και η Μαρία Λόλια. Επίσης η Πρόεδρος του ΠΡΩΤΕΑ Ευαγγελία Μπιλλήρη, που ήταν στο λιμάνι για να υποδεχτεί την αποστολή και η οποία αναφέρθηκε και στους χορηγούς της ομάδας.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

11-10-2022 «Φορτωμένος» με μετάλλια γύρισε ο Πρωτέας