Η Ευαγγελία Γιακαλή ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Μυτιληνιός» στο Μασούρι, για τα θετικά και τα αρνητικά της φετινής τουριστικής σεζόν (video)  

1569

Τετάρτη χθες ,16 Νοεμβρίου 2022, βράδυ, η φετινή τουριστική σεζόν σχεδόν έχει φτάσει στο τέλος και η Ευαγγελία Γιακαλή ιδιοκτήτρια της οικογενειακής Ταβέρνας «Μυτηλινιός» στο Μασούρι μιλά στο φακό του kalymnos-news.gr .

Η Ευαγγελία κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και με τους άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, που μίλησαν για μια πολύ καλή σεζόν, αλλά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισαν και θεωρούν ότι θα πρέπει οι υπεύθυνοι να φροντίσουν να τα επιλύσουν.Η Ευαγγελία αναφέρθηκε τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά της φετινής σεζόν

Για την φετινή τουριστική κίνηση είπε: τελείωσε μία δυνατή σεζόν, πήγε πολύ καλά,δεν πιστεύω να υπάρχει μαγαζί που δεν δούλεψε και αν δεν δούλεψε με τόσο κόσμο,κάτι έκανε λάθος.Να πηγαίνουμε έτσι κάθε χρόνο, γιατί περάσαμε δύσκολα με την πανδημία. Η σεζόν ήταν άψογη και αυτά είναι τα θετικά.

Από πλευράς αρνητικών, η Ευαγγελία αναφέρθηκε σε ελλιπή καθαριότητα, στο πρόβλημα με την αποχέτευση των τουριστικών περιοχών, στην τραγική. όπως την χαρακτήρισε Δημοτική συγκοινωνία με τα λεωφορεία, σε προβλήματα με τα  δρομολόγια με Μαστιχάρι.

Μεταξύ άλλων είπε για τα παραπάνω θέματα :

Κάθε τετραετία ακούμε υποσχέσεις που δεν έχουμε δει ποτέ να υλοποιούνται στο Μασούρι. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την καθαριότητα, οι κάδοι είναι άθλιοι, αποχετευτικό δεν υπάρχει . Από εμάς εισπράττουν και εμείς δεν βλέπουμε τίποτα. Η συγκοινωνία είναι τραγική. Είναι ανεπίτρεπτο σε τουριστική περιοχή, να υπάρχει λεωφορείο κάθε 2-2.30 ώρες. Με τα καραβάκια με Μαστιχάρι, δεν μπορεί να περιμένει ο επιβάτης 5 ώρες. Το Μασούρι είναι παρατημένο ,είναι στο έλεος και παλεύουμε μόνοι μας, να το κρατήσουμε καθαρό. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε η Ευαγγελία Γιακαλή στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

17-11-2022 Γιακαλή Ευαγγελία : « Καθαριότητα και συγκοινωνία τα προβλήματα στο ΜασούριΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός