Η Ιατρός Μίκα Ορφανού-Βλαδιμήρου για το νέο της βιβλίο “Μεταναστεύγω, Μάνα μου” (video)

463

Το ερχόμενο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στις 6:00 μ.μ. στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου,στην Κάλυμνο,θα πραγματοποιηθεί ηπαρουσίαση του ιστορικού – λαογραφικού μυθιστορήματος με τίτλο «Μεταναστεύγω,Μάνα μου…» της συμπατριώτισσάς μας ιατρού Μίκας Ορφανού – Βλαδιμήρου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, ο Γιάννης Πατέλλης, επίτιμος Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου, η Νίκη Ρεϊση Γλυνάτση,μέλος του Αναγνωστηρίου και η συγγραφέας Μίκα Ορφανού Βλαδιμήρου. Την βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνει το Αναγνωστήριο “ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ”

Σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022,συναντήσαμε την ιατρό Μίκα Ορφανού – Βλαδιμήρου, η οποία αναφέρθηκε σε αυτή τη συγγραφική της δραστηριότητα με το ενδιαφέρον βιβλίο της, που φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μεταναστεύγω μάνα μου»,στο οποίο αποτυπώνει με τον πλέον παραστατικό τρόπο, τις δυσκολίες της επιβίωσης των κατοίκων των νησιών. Πολλές από τις πληροφορίες που αναφέρονται πηγάζουν μέσα από προσωπικές αναμνήσεις της, στην παιδική και νεανική ζωή της στο νησί της Καλύμνου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε η Μίκα Ορφανού- Βλαδιμήρου, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

24-11-2022 Το νέο βιβλίο της Μίκας ΟρφανούΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός