Κως: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

303

Ελεύθερος αφέθηκε ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο (12 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 35χρονος έμεινε ελεύθερος αλλά του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα αλλά και η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ. Τέλος του επιβλήθηκε απαγόρευση προσέγγισης με τις παθούσες καθώς και οποιασδήποτε άλλης επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη τιυ 35χρονου

Συνελήφθη το Σάββατο (12 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές το βράδυ εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο 35χρονος προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανηλίκων κοριτσιών.

Επίσης, ο δράστης εξανάγκασε ένα από τα κορίτσια να εισέλθει σε όχημα επιχειρώντας σε βάρος του γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.




Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός