“Λευκή νύχτα” στην Κάλυμνο, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού.(video)  

2480

“Λευκή νύχτα” θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου με τη συνδρομή του Επαρχείου και του Δήμου.

Τι είναι όμως “Λευκή  νύχτα” και τι θα περιλαμβάνει;

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου,  Άγγελος Καλαθιανάκης μιλά στο kalymnos-news.gr για αυτή την πρωτοβουλία και μας ενημερώνει για τους σχεδιασμούς και τις προετοιμασίες που γίνονται.

Όπως μας λέει,είναι κάτι που γίνεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας,πήραμε ιδέες θα τις προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα της Καλύμνου και στόχος είναι να τη διοργανώσουμε ακόμη καλύτερα.

Για τη διοργάνωση αυτή όπως ανέφερε, ήδη έχει ενημερώσει τον Έπαρχο και το Δήμαρχο, ζητώντας τη συνδρομή, τόσο του Επαρχείου όσο και του Δήμου

Στόχος είναι,η τόνωση της αγοραστικής κίνησης, σε συνδυασμό με τη διασκέδαση των καταναλωτών,μικρών και μεγάλων.

Πρώτη σκέψη, η πρωτόγνωρη για την Κάλυμνο διοργάνωση, να γίνει πριν τα Χριστούγεννα, με ημερομηνία εκτός απροόπτου στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

 Στη «Λευκή νύχτα» που θα ξεκινήσει από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τις 2 το πρωί,τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά, στον εμπορικό δρόμο (άνοδος-κάθοδος), που θα μετατραπεί σε πεζόδρομο και δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων,για τη διευκόλυνση της απρόσκοπτης κίνησης των καταναλωτών και την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που θα προγραμματιστούν.

Δέλεαρ για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη “Λευκή νύχτα” θα είναι οι προσφορές και οι μεγάλες εκπτώσεις των καταστημάτων,οι animater ξυλοπόδαροι που θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους,τα κεράσματα,η μουσική από μικρές μπάντες σε διάφορα σημεία, η συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου και τα happenings από τους καταστηματάρχες που θα συμμετέχουν.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Καλαθιανάκης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

23-11-2022 «Λευκή νύκτα» από τον εμπορικό σύλλογο ΚαλύμνοιυΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός