Ο Κρις Αλαχούζος για την επανεκλογή του Γκας Μπιλιράκη στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ (2 video)

366

Ο Καλυμνιακής καταγωγής Ρεπουμπλικανός Βουλευτής,Κωνσταντίνος Μπιλιράκης (Gus Bilirakis) ανήκει στους ομογενείς αιρετούς, που επανεξελέγη στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ.( για τη Βουλή Αντιπροσώπων)

Στην 12η Περιφέρεια της Φλόριντας, ο Κωνσταντίνος Μπιλιράκης (Gus Bilirakis) επικράτησε με σημαντική διαφορά έναντι της Δημοκρατικής Κίμπερλι Γουόκερ (Kimberly Walker) και ανανέωσε πανηγυρικά μια ακόμη θητεία, συγκεντρώνοντας ποσοστό που ξεπερνά το 70%.

Ο Γκας εκλέγεται ανελλιπώς από το το 2007. Αρχικά  για την 9η περιφέρεια (2007-2013) και στη συνέχεια στη 12η περιφέρεια (2013- μέχρι σήμερα) της Φλόριντας.

Ο τέως Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρίς Αλαχούζος ,μίλησε στο kalymnos-news.gr για τη νέα μεγάλη επιτυχία του πολύ καλού φίλου του , του Γκάς Μπιλιράκη,λέγοντας:

Σήμερα είναι μία ευχάριστη ημέρα για όλους τους Καλύμνιους ,όλους τους Ελληνοαμερικάνους και τους κατοίκους του Τάρπον Σπρινγκς ,διότι ο Γκας Μπιλιράκης ,ο αγαπητός μας πατριώτης, ο καλός μου φίλος ,νίκησε στις εκλογές με μεγάλη επιτυχία πάνω από 70%. Ο Γκας είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά για τα αμερικανικά θέματα αλλά και ιδιαίτερα για τα θέματα της Πατρίδας της Ελλάδος, πάντοτε έχει στο μυαλό του το λαλό για τα εθνικά θέματα της Ελλάδος και είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Εκ μέρους του Γκας Μπιλοράκη να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του, σε όλους τους Καλύμνιους ,εδώ στην Κάλυμνο και το εξωτερικό και τους εύχεται το καλύτερο και τους ευχαριστεί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κρίς Αλαχούζος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Δημήτρης Δρόσος.

Επίσης video με δηλώσεις του Γκας Μπιλιράκη μετά την επανεκλογή του, στο Greek Voice

10-11-2022 Ο Κρις Αλαχούζος για την επανεκλογή του Γκας Μπιληράκη
I Block F15 and protect Greece. GUS Bilirakis Big time Winner!