ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Αναπληρωτής Γραμματέας στον Τομέα Τουρισμού ο Γιώργος Νικητιάδης-Αναπληρώτρια Γραμματέας στον Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής η Κατερίνα Γαβαλά.    

337

Οι νέες ηγεσίες στους Τομείς Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, το απόγευμα, από τη Χαριλάου Τρικούπη, με στόχο να μπουν άμεσα και συντονισμένα στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής περιόδου

Ο Γιώργος Νικητιάδης ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας στον Τομέα Τουρισμού.

Η Κατερινα Γαβαλά ορίστηκε Αναπληρώτρια Γραμματέας στον Τομέα Νησιωτικης Πολιτικής.Στον ίδιο Τομέα επίσης ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας ο Νίκος  Κανταρζής

Ο Γιώργος Νικητιάδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Αναφορικώς με τα νέα πρόσωπα που στελεχώνουν τους Τομείς Πολιτικής Δράσης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και την παραμονή του στον Τομέα Τουρισμού από τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και μέχρι πρότινος Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού Γ. Νικητιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Χαιρετίζω τους συντρόφους που αναλαμβάνουν την ευθύνη της λειτουργίας των Τομέων Πολιτικής Δράσης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και εκφράζω τη χαρά μου για το γεγονός ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων με πλούσια βιογραφικά εξέφρασε τη διάθεση του να συμμετέχει στους Τομείς Πολιτικής Δράσης του κόμματος μας. Εύχομαι σε όλους δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Σε συνεννόηση με το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο, κρίθηκε σκόπιμο να αφιερώνω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου στα Δωδεκάνησα όπου απαιτείται προσπάθεια όχι μόνο να ανακτήσουμε μια έδρα αλλά να αυξήσουμε κατά το μέγιστο δυνατόν το ποσοστό μας.
Στο γραμματέα του κόμματος μας παρέδωσα εκτενές υπόμνημα με προσθήκες και παρατηρήσεις που σχετίζονται με το προγραμματικό μας πλαίσιο στον κλάδο του τουρισμού. 
Παραμένω στον τομέα Τουρισμού από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα για να συνδράμω στο έργο του φίλου και συντρόφου Παύλου Γερουλάνου με τον οποίο άλλωστε υπηρετήσαμε μαζί στο υπουργείο Τουρισμού την περίοδο 2010-2012 και διατηρούμε εξαιρετική σχέση. 
Ο αγώνας μας συνεχίζεται από σήμερα πιο έντονος με ακόμη μεγαλύτερη παρουσία στα νησιά μας
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός