Συνέντευξη του  Στέλιου Μανωλά στο kalymnos-news.gr κατά την παραμονή του στην  Κάλυμνο , φιλοξενούμενος του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ(video)  

648

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 , ο  κορυφαίος Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της εθνικής Ελλάδος και προπονητής της εθνικής Ελπίδων και ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς  ήλθε στην Κάλυμνο, προσκεκλημένος της διοίκησης του Α.Ο.Κ.Καλυμνιακός

Ο κορυφαίος Έλληνας αμυντικός αποδέχθηκε την πρόσκληση του γνώριμου και φίλου του από τα χρόνια της ΑΕΚ Δημήτρη Βολονάκη, Τεχνικού συμβούλου του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ και της διοίκησης της ομάδας δια του προέδρου Θανάση Μαργαρίτη.

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο άλλοτε διεθνής άσσος βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Καλύμνου και συναντήθηκε με τους μικρούς παίκτες της Ακαδημίας μας κυρίως αλλά και τους προπονητές συμβουλεύοντας τους ως προς τα ιδανικά και την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, παρακολούθησε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής το παιχνίδι του Α.Ο.Κ Καλυμνιακού με την ομάδα της Λέρου,όπου και τιμήθηκε στη διάρκεια του ημιχρόνου.

Στα περιθώρια παραμονής του στην Κάλυμνο, παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο kalymnos-news.gr και στο Μάμα Χαραμαντά και μίλησε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

12-11-2022 Ο Στέλιος Μανωλάς στην ΚάλυμνοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός