Η Κατερίνα Γαβαλά για το νέο ρόλο της στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και για τους στόχους της ως Ιατρού στο Νοσοκομείο Κω που υπηρετεί.(video) 

739

Στην ιδιαιτέρα της Πατρίδα την Κάλυμνο βρίσκεται η ιατρός Οφθαλμίατρος και υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής η Κατερίνα Γαβαλά.

Τη συναντήσαμε σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στο  στρατόπεδο “ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ” για τον εορτασμό της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας.

Είχαμε την ευκαιρία να μας παραχωρήσει  μία σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα  συνέντευξη εστιάζοντας σε 3 θέματα.

Η Κατερίνα Γαβαλά μας μίλησε για τον ορισμό της από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στη θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέα στον Τομέα Νησιωτικης Πολιτικής .Όπως χαρακτηριστικά είπε η Νησιωτική πολιτική είναι εξαιρετικά σημαντική.Θα πραγματοποιήσουν περιοδείες, θα καταγράψουν τα προβλήματα θα δραστηριοποιηθούν για να δοθούν λύσεις ρεαλιστικές.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ως Διευθύντρια Οφθαλμολογικής Κλινικής στο Νοσκομείο Κω .Όπως είπε, είμαστε σε μία διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε “επεμβάσεις καταρράκτη” στο Νοσοκομείο Κω. Έχουν γίνει όσα βήματα πρέπει από την πλευρά μας. Περιμένουμε από το Υπουργείο και όταν γίνει αυτό θα καλύπτουμε τους ασθενείς του Βορείου συγκροτήματος.

Τέλος αναφέρθηκε στην εκλογή της στη θέση της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κω.

Δείτε τα όσα είπε η Κατερίνα Γαβαλά στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

4-12-2022 Η Κατερίνα Γαβαλά για το νέο της ρόλο στο ΚΙΝΑΛ